eten op vorken

 

 

 Puurheid, bewustheid en eenvoud …
de basisprincipes van een gezonde levenswijze

 

Laat me je overtuigen dat je met kwalitatieve ingrediënten en eenvoudige recepten heerlijk door de dag kan komen.  Met de juiste tips zal je pure smaken weten te waarderen. Al snel begin je smaakversterkers  of te geraffineerde producten als overbodig te beschouwen.  Je lichaam voelt zich energieker en stilaan merk je gewichtsverlies.

Wat goed is voor de ene is niet vanzelfsprekend goed voor de andere. Aan de hand van jouw verhaal en mijn ervaring, stellen we strijdplan perfect op punt.
Door mijn opleiding ben ik vertrouwd met de problematiek rond CVS, fibromyalgie, slapeloosheid, coeliakie, menopauze, premenstrureel syndroom enz…

Ik geloof sterk in de wisselwerking tussen lichaam en geest.  Een bewust voedingspatroon komt niet alleen de energie in je lichaam ten goede. Ook de gemoedstoestand vaart er wel bij. Wanneer je je terug goed voelt in je lichaam, straal je dat ook uit ! Je zelfvertrouwen en je veerkracht krijgen een  boost. Zo ben je meteen meer weerbaar voor tegenslagen en zelfs de weersgrillen van de natuur.